Zaterdag 3 oktober 2015: najaarsexcursie Natuurdiorama

De najaarsexcursie voert dit jaar naar het Natuurdiorama op de Holterberg. Dit natuurmuseum herbergt een van de grootste collecties Europese diersoorten. Er zijn meer dan 1000 dieren te zien, waaronder de grootste zangvogel van Nederland en de enige aap die voorkomt in Europa. In 11 prachtige, levensgrote diorama’s ziet u de dieren in hun natuurlijke houding en leefomgeving.
Leden van de Eigenarenvereniging zijn op 3 oktober vanaf 10 uur van harte welkom in Hotel ’t Losse Hoes, Holterbergweg 14. Om half elf start de excursie. Na afloop biedt het bestuur een lichte lunch aan. Deelname is voor leden gratis.
De leden hebben een mail of brief ontvangen om zich aan te melden voor deze excursie. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, stuurt u dan een mail naar info@evdeborkeld.nl.


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.