Uitnodiging najaarsbijeenkomst zaterdag 21 september 2019

Geachte leden van de vereniging,

In de Algemene Ledenvergadering van 16 maart jl. heeft boswachter Mw. Ine Nijveld van Staatsbosbeheer een interessante presentatie gehouden over het verleden, heden en de toekomst van het natuurgebied de Borkeld.

Naar aanleiding van deze presentatie is op de ALV afgesproken om op zaterdag 21 september 2019 de najaarsbijeenkomst ook in het teken te stellen van het betreffende natuurgebied de Borkeld.

Boswachter Kees-Jan Westra van Staatsbosbeheer is bereid gevonden om ons te gidsen op een “veld-excursie” in een gedeelte van het natuurgebied. Aan de orde komen: het ontstaan van het gebied, hoe SBB het gebied beheert en de werkzaamheden vanaf najaar 2021 (herstellen van het veen).

Wij verzamelen ons om 10.00 uur in museum- en vakantieboerderij “De Zwemkolk”, Oude Rijssenseweg 20, 7475 SN Markelo waar u ontvangen wordt met een kopje koffie en krentenwegge. Om ongeveer 10.30 vertrekken wij naar het natuurgebied.

Na de excursie komen wij om uiterlijk 13.00 uur terug in de “De Zwemkolk” voor een eenvoudige broodjeslunch.

Om de excursie en lunch goed te kunnen organiseren verzoeken wij u vóór 9 september a.s. te laten weten of u aanwezig zult zijn, met hoeveel personen en of u dieetwensen heeft.

Traditiegetrouw wordt van de deelnemers een kleine bijdrage gevraagd. Deze is € 5,– per persoon. U kunt dit ter plekke voldoen.

U kunt zich aanmelden per e-mail via info@evdeborkeld.nl of ledenadmin@evdeborkeld.nl, of eventueel per post naar de secretaris, J. Kuijpers, Adigestroom 122, 2721AL Zoetermeer.

Het bestuur hoopt velen van u te ontmoeten op deze excursie. Graag tot ziens op zaterdag 21 september.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Eigenarenvereniging De Borkeld

Jan Kuijpers, secretaris

 

Start the discussion

Geef een reactie