Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 2021

Het bestuur nodigt de leden van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) die plaats vindt op zaterdag 25 september aanstaande vanaf 09.45 uur in het kerkelijk centrum De Kandelaar, Stationsweg 4 in Holten. De zaal is vanaf 9.30 uur open.

Vanwege Corona kon de reguliere ledenvergadering dit voorjaar geen doorgang vinden. De omstandigheden zijn thans verbeterd en een grootschaliger bijeenkomst lijkt verantwoord. Bovendien zullen de meeste leden en hun partners zijn gevaccineerd.
Het programma ziet er als volgt uit.

Allereerst is het bestuur verheugd dat wethouder E. Wessels van de Gemeente Rijssen-Holten bereid is tijdens het eerste deel van de vergadering (9.45 – 10.45 uur) een voordracht te houden over enkele ruimtelijke ontwikkelingen. Die zullen zich van overheidswege de komende jaren kunnen afspelen in het gebied De Borkeld. Eigenaren van de percelen en de vakantiehuizen kunnen ermee te maken krijgen. Na de voordracht van de heer Wessels is er gelegenheid voor vragen, opmerkingen en discussie.
Vervolgens start na een korte pauze de eigenlijke ALV om circa 11.00 uur.

De voorlopige agenda van de ALV zal de volgende agendapunten hebben:


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.