Uitnodiging Algemene ledenvergadering 2019

Aan:  de leden van de Eigenarenvereniging De Borkeld
Van:  het bestuur

 

Geachte leden,

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, dit jaar op zaterdag 16 maart 2019.
De locatie is restaurant De Poppe aan de weg naar Markelo, even voorbij de kruising met de A1.
De vergadering begint om 09.30 uur. De zaal is vanaf 9.00 uur open.
De agenda met toelichting en bijlagen treft u bijgaand aan.

Na het huishoudelijke deel van de vergadering bieden wij u een interessante presentatie aan. Wij hebben boswachter Mw. Ine Nijveld van Staatsbosbeheer bereid gevonden een inleiding te houden over het verleden, heden en de toekomst van het natuurgebied de Borkeld. In het bijzonder zal zij stilstaan bij de activiteiten die Staatsbosbeheer gaat uitvoeren om dit unieke heidegebied ook in de toekomst te kunnen behouden en waar noodzakelijk te herstellen.

Na afloop van de vergadering is er een broodjeslunch. Om de catering goed te kunnen organiseren verzoeken wij u vóór 9 maart a.s. te laten weten of u aanwezig zult zijn, met hoeveel personen en of u dieetwensen heeft.

U kunt zich aanmelden per e-mail via info@evdeborkeld.nl of ledenadmin@evdeborkeld.nl, of eventueel per post naar de secretaris, J. Kuijpers, Adigestroom 122, 2721AL Zoetermeer.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Eigenarenvereniging De Borkeld

 

Onderstaand de concept-agenda voor deze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering:


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.