Jaarvergadering 19 maart 2016

Op zaterdag 19 maart vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats, bijgewoond door bijna 50 leden en 20 partners. Agendapunten waren onder meer het nieuwe bestemmingsplan waarmee de gemeente grond kan onteigenen voor de aanleg van brandgangen, de plannen van de gemeente over de aanleg van glasvezel en over een andere wijze van afvalinzameling, het wegdek van de Vianenweg, de enquête over de zorgpunten onder de leden en natuurlijk de financiën.

Na het huishoudelijke deel lichtte wethouder Jan Aanstoot van de gemeente Rijssen-Holten de plannen van de gemeente toe en beantwoordde vragen van leden.

Over de situatie rondom de Vianenweg heeft het bestuur begin mei een brief naar de gemeente gestuurd.

Het verslag van de jaarvergadering is begin mei naar alle leden gestuurd (per e-mail of per post). Mocht u als lid toch nog geen verslag hebben ontvangen, stuurt u dan een bericht naar info@evdeborkeld.nl.
Hieronder kunt u een impressie van de vergadering bekijken.

 

 

 

 

 

Onderstaand de notulen:


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.