Herinnering najaarsbijeenkomst 5 november

Op zaterdag 5 november 2022 organiseert het bestuur een najaarsbijeenkomst voor de leden. U bent daarvoor uitgenodigd met onze e-mail van 25 (en 26) september jl.

Graag herinneren wij u aan de mogelijkheid deel te nemen aan deze excursie naar de Canadese begraafplaats in Holten. Heeft u intussen gereageerd op de uitnodiging? Hartelijk dank.

Heeft u nog niet gereageerd, dan kunt u zich nog aanmelden, liefst vóór 30 oktober. Wilt u daarbij aangeven met hoeveel personen u komt. Voor de organisatie is het van belang te weten op hoeveel deelnemers wij mogen rekenen.

De najaarsbijeenkomst op 5 november is in het informatiecentrum van de Canadese begraafplaats op de Holterberg, Eekhoornweg 10. De bijeenkomst start om 10.00 uur en zal – na koffie met koek – bestaan uit een film en een rondleiding met uitleg door een gids. De verwachting is dat de bijeenkomst om ongeveer 12 uur eindigt.
In tegenstelling tot vorige excursies vragen we dit keer geen eigen bijdrage.

Voor meer informatie over de Canadese begraafplaats verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Informatiecentrum Canadese Begraafplaats Holten: https://www.canadesebegraafplaatsholten.nl.

U kunt zich voor de excursie aanmelden per e-mail via info@evdeborkeld.nl of eventueel per post naar de secretaris, Jaap Feenstra, Morsweg 32, 2312AD Leiden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Eigenarenvereniging De Borkeld


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.