Commissie “Bewoning & Transitie”

Uit de enquête bleek dat een groot deel van de respondenten vindt dat een of andere vorm van permanente bewoning op De Borkeld mogelijk zou moeten zijn. De Commissie Bewoning & Transitie (6 leden) wil de achtergrond van de bestaande regels in Rijssen-Holten inventariseren en omstandigheden en ontwikkelingen elders in Nederland onderzoeken (Rijksoverheid, provincie, Oosterduinen etc.). Verder wil zij de voor- en nadelen van (vormen van) permanente bewoning in kaart brengen.
Doel is om af te tasten of nuanceringen in het gemeentelijke beleid en regels zijn aan te brengen om de mogelijkheden voor permanente bewoning op De Borkeld te vergroten.

De Commissie zal daarbij ook aanverwante onderwerpen betrekken, zoals woningkwaliteit, brandmelders, isolatiesubsidies, zonnepanelen, forensenbelasting en energietransitie  (bijvoorbeeld: verdwijnen van gas als energiebron).

 

De commissie “Bewoning en transitie” bestaat uit de volgende leden:

  • Jaap Feenstra (bestuurslid Eigenarenvereniging De Borkeld)
  • Wim Beldman (bestuurslid Eigenarenvereniging De Borkeld)
  • Antoinette Kat
  • Lidy Noorman
  • Dorothe Bax
  • Manon Kallenkoot


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.