Weer brand op De Borkeld

En weer moest de brandweer uitrukken voor een brand op de Borkeld. Maandagavond 25 mei 2015 spoedden de spuitgasten zich naar de Vianenweg, waar een brand woedde in een recreatiewoning. Oorzaak was een schoorsteenbrand die oversloeg naar de kap van de woning. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar middelbrand vanwege de bosrijke omgeving. Het huis heeft grote brand- en waterschade. De bewoners waren thuis maar konden op tijd de woning verlaten.
Eens te meer is duidelijk hoe kwetsbaar ons gebied is voor branden. Nu was de brandweer het vuur snel meester, maar zeker in droge perioden kan zo’n brand gemakkelijk overslaan naar de omgeving. Weest daarom voorzichtig en op uw hoede.


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.