Reclamedrukwerk

Vanaf 1 januari 2021 verandert er in gemeente Rijssen-Holten iets aan de bezorging van ongeadresseerd reclamedrukwerk. Op die datum wordt namelijk de Ja/Ja-sticker ingevoerd. Dat betekent dat er alléén ongeadresseerd reclamedrukwerk wordt bezorgd als er een ja/ja-sticker op de brievenbus zit geplakt. Voor de bezorging van huis-aan-huisbladen verandert er niets.

Minder papierafval

Er komt nog teveel reclamedrukwerk ongelezen bij het papierafval. De gemeente wil graag minder afval per inwoner. Deze maatregel moet leiden tot minder papierafval. En minder afval betekent een efficiënter gebruik van grondstoffen en minder CO2-uitstoot.

Welke sticker heb ik nodig?

Hieronder vindt u een overzicht waarin te zien is wat er bezorgd wordt bij welke sticker. Het overzicht geeft de situatie weer die geldt vanaf 1 januari 2021.

Soort sticker Ongeadresseerd reclamedrukwerk

bezorgd

 

Ongeadresseerde

Huis-aan-huisbladen

bezorgd

Ja / Ja sticker Ja Ja
Nee / Ja sticker Nee Ja
Nee / Nee sticker Nee Nee
Geen sticker Nee Ja

 

Hoe kom ik aan een Ja/Ja-sticker?

Je kunt de Ja/Ja-sticker vanaf medio november 2020 ophalen bij de balie van het gemeentehuis in Rijssen en het Kulturhus in Holten.


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.