Nieuwe acties voor hogere brandveiligheid?

Het college van burgemeester en wethouders van Rijssen-Holten heeft medio februari ingestemd met de aanbevelingen van het rapport-Falck. Daarin staat dat de brandveiligheid nog niet voldoende is en dat meer maatregelen nodig zijn, zoals wegen/paden van 4,5 meter breed en in het uiterste geval onteigening van grond. Op 14 maart bespreekt de raadscommissie het standpunt van B&W en de stappen die dan moeten volgen.
Het bestuur beraadt zich over een standpunt bij het rapport en het voorstel van B&W. Op 19 maart zal de burgemeester in onze jaarvergadering de plannen toelichten en met ons bespreken. Binnenkort ontvangt u van ons meer informatie voor deze belangrijke besprekingen.


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.