Informatieavond veiligheid rondom de woning

De gemeente heeft alle inwoners in het buitengebied van Holten een brief gestuurd (d.d. 3 oktober 2011) met een uitnodiging voor een voorlichtingsavond op dinsdagavond 1 november over veiligheid in en om de woning, Daarbij gaat het vooral om beveiliging tegen inbraak e.d. In ons geval zijn deze uitnodigingen gestuurd naar de recreatieadressen op De Borkeld. Omdat niet alle leden regelmatig op De Borkeld vertoeven, kunnen eigenaren deze berichtgeving mislopen. Daarom plaatsen wij dit bericht op verzoek van de gemeente ook op onze website.

Wij hebben de gemeente erop gewezen dat zij mededelingen aan eigenaren niet naar de recreatieadressen moet sturen, maar naar de huisadressen, waar immers ook de diverse belastingaanslagen arriveren. Daarnaast hebben wij aangegeven dat de keuze voor een dinsdagavond voor veel leden lastig is, omdat zij ver van Holten wonen. Een vrijdagavond zou een veel betere optie zijn. Overigens vinden wij het thema van de voorlichtingsavond van groot belang. Het bestuur wil tijdens de jaarvergadering in maart 2012 aandacht besteden aan preventie en (brand)veiligheid. Overigens kunt u op de website van de gemeente, www.rijssen-holten.nl, meer informatie over allerlei zaken vinden, zie links op de homepage bij de informatiepagina’s.

Voor meer informatie en reacties kunt u een e-mail sturen naar info@evdeborkeld.nl


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.