Doorsteek, brandgang, calamiteitenpad: een voorbeeld

Al jaren is er discussie over de aanleg van verbindingen tussen (doodlopende) paden, in het kader van verbetering van de brandveiligheid in ons gebied. Intussen zijn enkele verbindingen tot stand gekomen. We spreken hierbij niet meer over een doorsteek, maar over brandgang of calamiteitenpad. Hoe kan zo’n brandgang er nu uitzien? Als voorbeeld staan hieronder enkele foto’s van een brandgang die deze zomer is gerealiseerd tussen de Winkelbergweg en de Vianenweg.
Hieruit blijkt dat de brandgang aan beide zijden is afgesloten met een hek. De hulpdiensten beschikken over de sleutels. Ertussenin staat ook nog een hek, dat de scheiding tussen twee percelen markeert.

 

 

 

 

 

 

 


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.