Brand op De Borkeld

Dat we als Eigenarenvereniging voor hogere brandveiligheid ijveren, is weer ‘s hard nodig gebleken.
Op donderdagavond 19 april 2012 tegen middernacht hoort een buurtbewoner op het recreatieterrein De Borkeld een harde knal. Als hij naar buiten kijkt ziet hij een grote vuurzee bij de buren. Hierop belt hij de alarmcentrale en meldt een woningbrand aan de Heideweg. Bij aankomst van de brandweer staat de woning al geheel in brand. Het is niet duidelijk of er nog een mogelijk slachtoffer in de woning aanwezig is. De achterzijde van de houten woning is weggeblazen, vermoedelijk door een explosie. De brandweer heeft na zo’n twintig minuten het vuur onder controle. Het zoeken naar het slachtoffer neemt de nodige tijd in beslag. De politie heeft de omgeving afgezet. Na een grote zoekactie blijkt niemand in de woning aanwezig te zijn geweest tijdens de brand.


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.