Oprichting klankbordgroep

Dinsdagavond 12 september is de klankbordgroep over de bestuursovereenkomst tussen de gemeente en het COA opgericht. Tijdens deze avond hebben bijna 30 betrokkenen meegepraat over hoe de klankbordgroep eruit komt te zien en welke onderwerpen er besproken gaan worden.

Tijdens de bijeenkomst zijn er veel onderwerpen besproken en vragen gesteld. De aanwezige betrokkenen zijn in 4 verschillende groepen met elkaar en de gemeente in gesprek gegaan. Via Mentimeter heeft iedereen laten weten welke onderwerpen zij het belangrijkst vinden voor de klankbordgroep. Daarnaast heeft iedereen ook laten weten hoe ze het liefst op de hoogte gehouden willen worden. De Mentimeter kunt u via deze link vinden.

Op deze manier gaat de klankbordgroep verder

Aan het einde van de avond is samen besloten welke 10 betrokken personen in de klankbordgroep komen. Zij gaan elke dinsdagavond om 19.00 uur vergaderen over de afspraken in de bestuursovereenkomst. De eerste vergadering is op dinsdagavond 19 september 2023. Hier wordt ook besproken hoe u contact kunt opnemen met de leden van de klankbordgroep. Wanneer we hier meer informatie over hebben laten wij u dit weten via de nieuwsbrief en de website.

Verslag-oprichting-klankbordgroep-azc


Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden. Leden kunnen inloggen met hun e-mailadres (als gebruikersnaam) en lidnummer (als wachtwoord).

Het lidnummer kunt u terugvinden op uw jaarlijkse factuur voor de contributie van het lidmaatschap van de vereniging. Het e-mailadres is het adres waarnaartoe de jaarlijkse factuur is gezonden.